Snelle fatburner dieet

Bij het snelle fatburner dieet gaat het om negatieve calorieën in plaats van positieve calorieën. Dit betekent dat sommige ingrediënten meer calorieën verbruiken bij de verbranding, dan dat je binnenkrijgt. Een goed voorbeeld hiervan zijn winterwortels of spruiten. Spruiten zorgen voor 50 calorieën, maar de verbranding kost je lichaam 75 calorieën, waardoor er na het eten van de spruiten dus 25 calorieën verbrand worden, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

Over het fatburner dieet is een boek geschreven. De auteur is een Australische arts. Deze arts stelt dat bijna 4 op de 5 cliënten door zijn dieet het gewenste resultaat bereikten. Doordat je nog steeds goed te eten krijgt, is dit dieet makkelijker vol te houden. Wel is het belangrijk dat je soep lekker vindt, omdat je de eerste twee weken twee maaltijden per dag vervangt door groentesoep met echte fatburners. Op deze manier kun je de eerste twee weken een pond per dag verliezen, dit betekent 7 kilo na 2 weken!

Belangrijke fatburners zijn broccoli, witlof, citrusvruchten, noten, granen en kolen. Ook brood met veel vezels en mager vlees kunnen gegeten worden.

Toch is het niet zo dat je alleen maar hoeft te eten om gewicht te verliezen. Het is tevens belangrijk iedere dag te bewegen en voldoende water en sappen te drinken. Het wordt aangeraden citroensap toe te voegen aan elk glas sap dat je drinkt.

Geplaatst in Dieet informatie Getagd met ,