Snel afvallen met de Modifast methode

Wat is afvallen met de Modifast methode, en hoe werkt dit nou eigenlijk precies? Kortgezegd bestaat de Modifast methode uit afvallen met behulp van maaltijdvervangers.

Modifast Intensive
Modifast heeft bijvoorbeeld gehele maaltijden in poedervorm. Deze maaltijden bevatten veel goede voedingsstoffen en desondanks weinig calorieëen. Deze maaltijden zijn meestal onderdeel van het Modifast Intensive programma, bedoeld om echt mee af te vallen. Deze maaltijden zijn zeer goed te eten, en bevatten meestal zo rond de 500 calorieën voor alle maaltijden van hele dag bij elkaar. Per dag heb je hiervoor 3 zakjes Modifast nodig.

Deze zakjes bevatten alle benodigde vitaminen, eiwitten, mineralen en spoor elementen die je nodig hebt, zo claimt Modifast. Je moet hierbij minstens 1,5 liter per dag drinken. Je mag water, koffie, thee en allerlei light dranken drinken. Verder moet je niks anders eten behalve de Modifats maaltijden voor ongeveer twee weken. Daarna kun je weer overschakelen op normale, weliswaar natuurlijk gezonde, voeding.

Meestal eet je hierbij in de vorm van pudding, shakes of muesli.

Modifast Snack & Meal
Hiernaast heeft Modifast ook de zogenaamde Snack & Meal producten. deze zijn meer bedoeld voor het op gewicht blijven, dus gewichtscontrole in plaats van snel afvallen.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende Modifast Producten.

Naast het snel afvallen met Modifast is het natuurlijk belangrijk dat u naderhand gezond gaat eten en dit ook langere tijd volhoudt. Hierbij is het ook goed om veel te bewegen en sporten. Dit kan ook helpen om sneller en meer af te vallen, en bovendien heeft u dan ook minder kans om naderhand weer snel aan te komen.

En boven alles is het belangrijk om er voor te zorgen dat u dagelijks de minimale voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Ongezond en te weinig eten is nooit een goed oplossing voor snel afvallen!