Over Snelafvallen.be

De redactie van snelafvallen.be is een onafhankelijke groep mensen die geïnteresseerd is in dieet, afvallen en andere manieren om met het menselijk lichaam en de conditie bezig te zijn. Ook sport en algemene gezondheid houdt ons bezig.

Alhoewel de redactie haar uiterste best doet om goede, complete en legitieme informatie aan u te presenteren kunnen wij geen garantie doen met betrekking tot de inhoud van onze artikelen. Onze site wordt bijgehouden door enthousiaste mensen, maar wij hebben geen gediplomeerde dieetisten of artsen in dienst. Als u problemen hebt met uw gezondheid adviseren wij u dan ook dringend om professionele artsen of diëetisten in te schakelen.

Wij zijn een onafhankelijke website en proberen zo duidelijk en compleet mogelijk uiteen te zetten wat verschillende dieeten en gezondheidsmaatregel inhouden, wij hebben dus niet een specifieke voorkeur voor een bepaald diëet t.o.v. het andere. We proberen zoveel mogelijk diëeten te behandelen maar logischerwijs zullen populairen diëen en andere populaire manieren van afvallen vaker aan bod komen dan andere onderwerpen.

Wij wensen u veel plezier op onze site en een goed gezondheid toe!