Orgasmic dieet

Het orgasmic dieet is niet bedoeld om af te vallen. Wel is het bedoeld om het libido van vrouwen te verhogen en er voor te zorgen dat vrouwen makkelijker een orgasme kunnen krijgen. Volgens Marrena Lindberg is dit allemaal mogelijk als je het orgasmic dieet volgt.

Volgens Marrena Lindberg zijn bepaalde stoffen echte ‘orgasmekillers’. Om tot een orgasme te komen kun je dus beter geen cafeïne of suiker nemen. Ook is het dieet koolhydraatarm. Waar bestaat het dieet dan wel uit? Vooral uit hoge doses visolie en donkere chocolade! In visolie zitten de omega3-vetzuren. Deze verhogen het dopaminegehalte in de hersenen. Ook pure chocolade heeft een gunstige invloed op het dopaminegehalte en zorgt voor een snellere bloedsomloop. Dopamine is een neurotransmitter die een rol speelt bij gevoelens als genot en verlangen.

Producten als koffie en tabak verhogen de productie van serotonine. Serotonine zorgt voor een goed humeur en energie. Waarom behoort koffie dan tot de orgasmekillers? Bij inname van teveel koffie word je te alert en kun je je niet langer ontspannen. Hierdoor wordt het erg moeilijk om tot een orgasme te komen.
Ook kan het volgens Lindberg zinvol zijn om bij iedere maaltijd genoeg proteïnen te eten. Hierbij kun je denken aan vlees of melkproducten.

Dit dieet is dus niet bedoeld om af te vallen. Wel zou dit indirect het gevolg kunnen zijn, mocht je door dit dieet veel behoefte krijgen aan seks en hierdoor meer bewegen.