Dreamline dieet

Dreamline dieetHet dreamline dieet is een dieet waarbij u langzaam af valt, gemiddeld een pond tot een kilo per week. Dit is ook ongeveer wat wordt geadviseerd door diëtisten. De dagelijkse maaltijden zijn per dag ongeveer 1250 kilocalorieën. Deze hoeft u bij dit dieet niet zelf te tellen, maar vindt u terug in het menu dat u krijgt. U kunt lid wordt van dreamline tegen een kleine betaling. Hiervoor ontvangt u dan menu’s, adviezen van diëtisten en vindt er regelmatig contact plaats met mensen die ook dit dieet volgen. Zij hebben zelfs een eigen kookboek met diverse recepten passend in dit dieet.

Hoe werkt het Dreamline dieet?

Dreamline heeft een schijf van 4 gemaakt die elke maaltijd aanwezig dient te zijn. Daarnaast ontvangt u een lijst met producten die u minimaal per dag dient te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan melkproducten, fruit, speciale groentes enzovoort. De maaltijden zijn erg uitgebreid en compleet en daardoor is dit dieet redelijk goed en makkelijk vol te houden. U zult uiteraard altijd zelf genoeg motivatie moeten houden om niet al die lekkere extraatjes te nemen die u normaliter altijd zo graag zou eten.
De cursusleiders gaan u helpen om uw eet- en leefpatroon te verbeteren. Regelmatig, maar vooral gezond eten, weinig tot geen alcohol, bij voorkeur stoppen met roken en uiteraard voldoende beweging.

Door de afwisseling in maaltijden en de compleetheid van iedere maaltijd is dit dieet echt voor iedereen geschikt. Oud en jong kan gewoon mee eten. U hoeft dus niet speciaal voor een persoon aparte maaltijden te koken. Het dieet is eigenlijk een gewone maaltijd, maar met alles wat u nodig heeft.