Cambridge dieet

Wil je snel, veilig, makkelijk maar vooral verantwoord afvallen, dan is het Cambridge dieet wellicht iets voor jou.Het Cambridge dieet is ideaal als je je streefgewicht wenst te behouden zonder dat je in de verleiding komt om meer te gaan eten.

Calorieën

Bij het volgen van het cambridge dieet hoef je geen calorieën te tellen, dat maakt dit dieet ook zo ideaal.
De caloriearme soepen en dranken vervangen het normale voedsel. In totaal telt elke dieetarme soep en dieetarme drank 153 tot 154 calorieën.

Consulent bij het Cambridge-dieet

Doordat het Cambridge dieet ernaar streeft dit dieet zo verantwoord mogelijk te volgen, is dit dieet alleen bij een hier speciaal voor opgeleide Cambridge consulent te verkrijgen. Hiermee krijgt je de steun en de begeleiding die u bij dit dieet nodig hebt.

Streefgewicht en het Cambridge dieet

Het Cambridge Healthplan is ontwikkeld om het streefgewicht te behouden. In dit concept zit een afbouwprogramma verwerkt en tevens zal jouw consulent je het boekje “Uw gewicht in evenwicht” overhandigen, waarin beschreven wordt hoe u je het streefgewicht het beste kunt behouden, door middel van tips, adviezen en aanbevolen producten.

Indien je dit dieet succesvol afrondt, zul je merken dat je je hierdoor beter in je vel gaat voelen en meer zelfvertrouwen zult hebben. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je door dit dieet te volgen je gezondheid aanzienlijk verbetert.